× بستن تبلیغات

























مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا

 پناهندگان می توانند از نحوه پروگرام حمایت خصوصی پناهندگان یا این که برنامه پناهجویان دولتی به عنوان ساکنان دائمی تبدیل شوند . توجه: شما مستقیما اقامت دائمی اخذ نمی فرمایید در صورتی که تنها موقعیت پناهنده شدن را درخواست نمائید . ادعای شما باید به وسیله هیأت مسافرت و پناهندگی تأیید شود . آن‌گاه شما می توانید برای اقامت دایم درخواست فرمایید . علم آموز یا این که کارگر خارجی یک مستقر دائمی نیستند . 

۲٫ 
چه کارهایی را ساکنان همیشگی کانادا می توانند یا این که نمی توانند انجام دهند؟ در صورتی‌که 
اقامت دایم دارید، ممکن است: 
دسترسی 
به مزایای اجتماعی برای نمونه حفظ های بهداشتی؛ دسترسی 
به کار، زندگی و علم آموزی در هر کجا از کانادا داشته باشید دسترسی 
به حمایت ارائه شده به وسیله قانون کانادا؛ دسترسی 
به حمایت از منشور حقوق و دستمزد و آزادی های کانادا داشته باشید؛ و دسترسی 
به درخواست شهروندی کانادا دارید اگر 
اقامت دائم دارید، ممکن است: 
رای 
دادن یا راندن برای شرایط در دفتر؛ یا یک 
شغل داشته باشید که تراز امنیتی بالا دارد 
۳٫ 
طریق درخواست اقامت دایم (PR) به تیتر یک بازنشسته چه‌گونه است؟ اگر قصد دارید در کانادا بازنشسته شوید، می بایست اقامت دائم درخواست فرمایید . در صورتیکه دیگر عمل نمی کنید، این روند پاره ای نقص‌ تر می‌باشد . دولت کانادا به بضاعت و توان شما برای حمایت از خود در بازنشستگی نگاه می کند . 
 
رویکرد 
هایی برای بهبود نمره شما اگر: 
مسلط 
به گویش انگلیسی یا فرانسوی سخن کنید فارغ 
التحصیل با مدرک دانشگاهی نشان می دهد که شما صرفه جویی کافی برای حمایت از خویش و خانواده خویش داشته اید . 
یک 
شریک که دارنده مدرک دانشگاهی هست و / یا مایل 
به سرمایه گذاری در کسب و کار کانادا هستند اینها تمامی راههایی برای بهبود اقبال شما برای یک درخواست غالب به عنوان متقاضی بازنشسته است . 
 
۴٫ 
چگونه اقامت دایم (PR) برای یک خانواده در کانادا دریافت کنیم؟ شما می توانید از یک حمایت کننده مالی استعمال نمایید یا خودتان باشید، در حالتی که بتوانید تمام لازمات را برآورده فرمایید . 
 
۵٫ 
چه کسی می تواند کمک کند؟ شما می توانید از برنامه حمایت از خانواده به کارگیری نمایید در صورتیکه شما یک خانواده دارید که در کانادا معاش می نماید و فعالیت می کند . 
 
دقت 
داشته باشید: این تنها در صورتی می تواند اعمال شود که اسپانسر شما نسل شما باشد: 
۱۸ 
سال یا بیشتر: یک 
شهروند کانادایی است؛ یا طبق 
قانون هندوستان کانادا به تیتر یک هندو ثبت اسم می شود؛ یا یک 
بومی همیشگی می‌باشد
نوشته شده در دوشنبه 8 بهمن 1397ساعت 9:29 توسط alipour|


آخرين مطالب
» <-PostTitle->

Design By : بست بلاگ